Umirjen julij

No, če že vsak blog začnem z dejstvom, da smo bili pridni, pa tega ne bom. Mesec julij je bil namenjen večinoma dopustom in relaksaciji. Ker tudi mi potrebujemo odmor, da si prevetrimo možgane in napolnimo baterije. Po domače rečeno smo si ga vzeli malce »na izi«.

Seveda se je ekipa v veliko manjši zasedbi, kljub vročinskim valom še vedno dobivala, če ne drugega vsaj po kavicah in premlevala, kaj bi bilo še super narediti, preden se septembra spet začne akcija.

Smo pa zelo redno objavljali zanimive vsebine kot po naši Facebook strani in tudi na Twitter nismo pozabili. Če nam slučajno še ne sledite, imate ravno sedaj idealno priložnost, da stisnete »like« in »follow«

 

Ta mesec smo podarili:

  • 1 stacionaren računalnik

julij_vez-je

In dobili:

  • 1 prenosen računalnik

Radi bi se zahvalili tudi edinemu donatorju, ki je s svojim prostovoljnim prispevkom zapolnil našo finančno kvoto za mesec julij. Hvala, ker nam omogočate, da to počnemo še naprej.

Za konec , da vas pa še prosim za pomoč pri vseh naših nadaljnjih projektih in vizijah. Donacije, prostovoljce in material zbiramo tudi preko naše spletne strani.

Mi se prav vsak dan trudimo pričarati nasmeh na otroške obraze, hvala, ker nam pomagate pri tem tudi vi!