Prvi dan

Včeraj smo, kakor gotovo že veste, uradno začeli z našim projektom Vez-je. Vsi smo držali pesti, da vam bo ideja všeč ter se boste nanjo odzvali. Vendar pa je bil vaš odziv veliko večji, kot smo si upali želeti.

V prvih dvanajstih urah smo zabeležili 266 obiskov na naši strani, od tega je bilo edinstvenih obiskovalcev kar 229. Na Facebooku je Vez-je dobilo v enem dnevu 72 likeov, na Twitterju pa nas je začelo slediti 37 uporabnikov.

Najbolj pa so nas razveselile vaše donacije. V prvem dnevu, oziroma do desete ure danes, je 7 dobrotnikov darovalo kar 133 evrov, javilo pa se je tudi 9 posameznikov, ki nam bodo podarili svoje odslužene računalnike . Vsem, ki ste se odločili pomagati otrokom in mladostnikom brez računalnika, se prisrčno zahvaljujemo! Še posebej pa hvala Klemnu Slaviču, ki je v prvih 24 urah doniral največ, in sicer kar 50 evrov.

Zaenkrat sicer nismo prejeli želja od družin, ki si želijo računalnikov za svoje otroke, vendar jih pričakujemo v kratkem, saj je take ljudi seveda težje kontaktirati preko računalnika.

Hvala vam za podporo in sodelovanje v našem trudu, da olajšamo učenje tistim, ki si računalnika sami ne morejo privoščiti.