Prazničen začetek projekta

Decembrski čas je poseben čas, poln magije. Je čas povezanosti, dobrote in veselja. Letos bi radi k vsemu temu prispevali tudi mi, in sicer na svoj poseben način. Z našim projektom začenjamo ravno teden pred božičem. Gotovo je tudi vam božično obdarovanje pri srcu tako zelo, kot je nam. Zato vas vabimo, da nam darujete svoj odsluženi računalnik in mu tako za božič podarite novo življenje. V kolikor te možnosti nimate, pa bomo veseli vašega denarnega prispevka, četudi nizkega.

Naša želja je namreč, da bi lahko prvi računalnik podarili že kot malce zapoznelo božično darilo in s tem polepšali praznike vsaj enemu od otrok ali mladostnikov, ki bodo Božička prosili za darilo, ki si njihovi starši ne bodo mogli privoščiti.

S podarjanjem računalnikov pa bomo nadaljevali tudi po novem letu, in sicer je naš cilj obdariti vsaj enega otroka ali mladostnika na mesec. Če pa nam bo vaša božično – novoletna radodarnost omogočila pridobitev večjega števila računalnikov, bomo skupaj razveselili še večje število mladih.