Ekipa

Ekipo sestavljamo Jan Ferme, Katarina Pirš, Tilen Držan, Peter Pečenko, Matjaž Gerčar, Ana Colja, Samo Čeh in Tina Rozman. Vsak od nas je zadolžen za določeno področje.

Jan Ferme

Idejni vodja, popravilo računalnikov

Novembra 2013 sem diplomiral iz grafičnih komunikacij, v prostem času pa rad popravljam računalnike in mobilne telefone. Izredno sem navdušen nad vso novo tehnologijo in znanstveno fantastiko. Nekateri bi mi rekli, da sem geek. Rad pomagam ljudem, ki imajo probleme s svojimi napravami, zato sem se tudi odločil lotiti projekta Vez-je.

E-pošta: gro.ej-zevnull@naj
Twitter: @th0r

Katarina Pirš

Koordinator, spletne vsebine, PR, HR

Sem študentka magistrskega študija psihologije. Psihologijo študiram, ker me zelo zanima človeško delovanje, še posebej razlogi za naše odločitve in vedenje. Poleg tega sem velik geek, zanima me vse, kar je povezano z znanstveno fantastiko in tehnologijo. Rada tudi kuham in pečem slaščice.

E-pošta: gro.ej-zevnull@aniratak
Twitter: @allina_

Tilen Držan

Design & www

Diplomant managementa medijske produkcije, v fazi zaključevanja študija na podiplomskem programu poslovne informatike v Celju. Ko ne pišem kode, čas najraje izkoristim za prehranjevanje, fotografiranje in branje. Rad imam kul ideje in z veseljem pomagam pri njihovih realizacijah.

E-pošta: gro.ej-zevnull@nelit
Twitter: @dTilen

Matjaž Gerčar

Popravilo računalnikov

Oče treh otrok, ki se zaveda, kako pomemben je računalnik za njihovo prihodnost. Zato želim, da bi do računalnika imelo dostop čim več otrok. V prostem času pa žongler.

E-pošta: gro.ej-zevnull@zajtam
Twitter: @GercarMatjaz

Ana Colja

Spletne vsebine, razpisi

Socialna pedagoginja, ki že dolgo uporabljam splet za raznolike oblike komunikacije. V prostem času rada skuham in spečem kaj dobrega, plešem swing, se zapodim na kakšen hrib in prebiram knjige.

E-pošta: gro.ej-zevnull@ana
Twitter: @AnaColja

Samo Čeh

Popravilo računalnikov, webhosting

Navdušenec nad računalniško tehnologijo, ljubitelj interneta, strežnikov, Linuxa in Coca-Cole. Izredno rad pomagam, sploh v IT-ju. Rad se potepam po Sloveniji, uživam v vožnji in kdaj pa kdaj tudi kaj skuham.

E-pošta: gro.ej-zevnull@omas
Twitter: @scester

Peter Pečenko

Popravilo računalnikov, štajerski korespondent, čokoladoholik

Po izobrazbi sem diplomirani socialni delavec, kot trenutno najstarejši in najvišji član pa sem k društvu pristopil, ker simbiotično združuje mojo strokovno izobrazbo (in s tem tudi pretekle izkušnje s prostovoljskim delom) ter popravilo računalnikov kot enega izmed hobijev. Preostali prosti čas porabim za igranje kitare, kolesarjenje in oglede filmov.

E-pošta: gro.ej-zevnull@retep
Twitter: @petepec

Tina Rozman

Družbena omrežja, PR

Sem študentka družboslovne informatike. V prostem času se navdušujem nad glasbo in filmi, rada pa imam tudi umetnost. Obožujem fotografijo. Spremljam dogajanje doma in po svetu. Prevečkrat sarkastična, a optimistka.

E-pošta: gro.ej-zevnull@anit

Pretekli člani: Aljoša Siljanoski