Neverjeten december

Računalniki pripravljeni na prevzem v Lidlovem centralnem skladišču (Foto: Tilen Držan)

Računalniki pripravljeni na prevzem v Lidlovem centralnem skladišču (Foto: Tilen Držan)

Minilo je še eno leto in znova je bil december tisti mesec, v katerem smo podrli najvišje rekorde. Ti pa so bili tokrat malo drugačni kot pred 12 meseci – če smo prejšnji december podarili več računalnikov, kot smo jih prejeli, pa smo v zadnjem mesecu leta 2015 prav s številom prejetih računalnikov presegli vsa pričakovanja!

Največja zahvala za to gre podjetju LIDL, ki nas je presenetilo z neverjetno donacijo 125 stacionarnih računalnikov, 80 zaslonov ter nekaj tiskalnikov. Razveselili ste nas tudi posamezniki, ki ste bili prav tako praznično razpoloženi. Od vas smo dobili 2 računalnika, 1 zaslon in 2 prenosnika. Pri denarnih prispevkih pa ste nam pomagali kar z 200 evri!

V decembru nam je uspelo podariti 10 računalnikov. Eden je šel v Prekmurje, nekaj na Gorenjsko, kjer smo OŠ v Podbrežju s sodelovanjem s Srečno hišo podarili 4 računalnike, 5 računalnikov pa je našlo nov dom na OŠ v Medvodah.

Nekaj ur kasneje so bili računalniki uspešno transportirani v naše skladišče in prostor za delavnice v Horjulu (Foto: Tilen Držan)

Nekaj ur kasneje po obisku Lidlovega skladišča so bili računalniki uspešno transportirani v naše skladišče in prostor za delavnice v Horjulu (Foto: Tilen Držan)

Nismo potrebovali dodatnega zagona za leto 2016, vendar smo ga s takšno vzpodbudo vseeno dobili!

Utrinek iz naših prvih delavnic v Horjulu. Toooliko prostora!

Utrinek iz naših prvih delavnic v Horjulu. Toooliko prostora! (Foto: Tilen Držan)

Novo skladišče v Horjulu zaradi priročnosti in dovolj prostora uporabljamo tudi za delavnice, saj nam opreme tako ni potrebno voziti in pripravljati drugje.

Zaradi vsega dogajanja pa nismo imeli časa niti praznovati – 17. decembra smo namreč v društvu Vez-je beležili svoj 3. rojstni dan. Za ustrezno praznovanje bomo poskusili poskrbeti v januarju! :)