Logističen junij

A če se še enkrat napiše za začetek, da smo bili izredno pridni mi bo sploh še kdo verjel? Bom rajši napisala kaj vse smo naredili, pa se potem lahko vsak odloči zase.

Ta mesec se je “logistična” ekipa dobila novo članico. Eno super punco, ki je med nas prinesla novo energijo, obilico smeha pa, da niti ne omenjam dobrih idej. Točno to je bila tudi izhodiščna tema celotnega meseca. Nove, sveže ideje in novi sveži člani.

Glede na to, da so bile temperature res konkretne smo se me punce lepo usedla v klimatiziran prostor z veliko količino vode in na dolgo in široko, razpravljale, razglabljale in razmišljale o novih idejah in o novih smernicah za naše društvo.

Kaj smo ugotovile in kaj načrtujemo, naj za enkrat še ostane presenečenje. Lahko pa že sedaj obljubim, da se pripravljajo res dobri projekti in da delamo na tem, da bomo vedno boljši.

Ta mesec smo podarili skupno 10 računalnikov v Gorenjski, Štajerski in Primorski regiji.

junij2015

Dobili pa kar 2 stacionarcna računalnika, 2 prenosnika, 1 LCD zaslon.

Naj vam pa samo še omenim, da bomo za vse naše bodoče projekte potrebovali tudi nekaj financ. Donacije zbiramo tudi preko naše spletne strani.

Popolnoma navdušeni bomo nad čisto vsakim prispevkom in obljubljamo, da bomo ves denar še naprej uporabili za pomoč otrokom, ki jo resnično potrebujejo.

Spisala: Lea