Uspešen januar in načrti za naprej

Začel se je že tretji mesec našega delovanja. V tem času smo naredili kar veliko. Kontaktiralo nas je že res veliko donatorjev, povezali pa smo se tudi s kar nekaj mladostniki, ki si želijo računalnika.

Ker je naša ekipa sestavljena skoraj izključno iz študentov, je naše delo med izpitnim obdobjem razumljivo malo počasnejše. Vseeno pa smo uspeli zadnji dan meseca januarja oddati dva prenosna računalnika dijakinjama iz Ljubljane. Bili sta ju zelo veseli in upamo, da jima dobro služita.

Dekleti z njunima novima računalnikoma.

 

Čeprav smo v začetku načrtovali oddajo enega računalnika na mesec, smo januarja skupaj oddali kar tri računalnike. Naš cilj za tekoči mesec je to številko še povečati. Kar nekaj mladostnikov namreč še čaka, da bo Jan popravil njihove bodoče računalnike. Izpitno obdobje se bo kmalu izteklo, zato jih lahko pričakujejo v bodočih tednih. Radi pa bi se ponovno zahvalili vsem donatorjem, tako tistim, ki se ločijo od svojega starega računalnika, kot tistim, ki nam iz meseca v mesec pomagajo z denarnimi prispevki. Brez vas nam nikakor ne bi uspelo.