Iščemo novega člana

V začetku delovanja smo, kakor veste, kar nekaj časa čakali na prvo osebo, ki je priporočila mladostnika za pridobitev računalnika. Takrat smo pričakovali, da bo teh prijav očitno manj, kakor smo menili na začetku. Vendar pa se je v zadnjem času vse spremenilo. Oddali smo že pet računalnikov, še več pa jih čaka na popravilo na podstrešju pri meni in Janu doma.

Čeprav Jan večino svojega časa posveti popravilom, se je izkazalo, da je teh preveč. Naša želja je namreč podariti čim več računalnikov v čim krajšem času, poleg tega pa si želimo tudi, da bi imel Jan čas tudi za kakšne druge aktivnosti. Zato smo se odločili, da poiščemo novega člana, ki bi Janu pomagal pri popravilu računalnikov. Dobro bi bilo tudi, da bi teh tudi nekaj lahko sam hranil, saj najino podstrešje ni neomejeno, ter da bi imel možnost včasih prevzeti računalnik od donatorja.

Potrebujemo torej nekoga z računalniškim znanjem, ki rad razstavlja in pravilno nazaj sestavlja elektroniko in zna namestiti operacijski sistem, še posebej pa je zaželena želja pomagati otrokom in mladostnikom, da se preko računalnika povežejo s svetom in najdejo nove, bolj učinkovite načine učenja.

Zainteresirani nas lahko kontaktirate na kateri koli e-mail naslov, če pa že izbirate, predlagam jan[at]vez-je.org.