Družabni marec

Malce zamujamo z mesečnim poročilom. To lahko samo pomeni, da smo hudo pridni pri drugem delu. ;) Vezjani ne počivamo. Mesec marec je bil prav tako produktiven in zaradi tega, ker je dela vedno več, iščemo okrepitve, in sicer nove prostovezjane, ki bi se nam pridružili na naših odprtih delavnicah, kjer skupaj popravljamo in pripravljamo računalnike za nove lastnike. Poleg ‘tehnikov’ iščemo tudi nekoga, ki bi nam pomagal pri komuniciranju. Če se vidiš v kateri izmed vlog ali bi rad kako drugače pomagal, se nam oglasi na gro.ej-zevnull@aniratak.

Ta mesec smo bili z delavnicami precej pridni. Zaradi velikega števila ponedeljkov in praznikov v aprilu, smo se dobili trikrat, med drugim tudi 16. 3. na prvi odprti delavnici, na kateri so se nam že pridružili prvi prostovezjani. Odprte delavnice potekajo v prostorih Rampa Laboratorija.

11054411_661904653936636_6617950236636162306_n

Prva odprta delavnica z novimi prostovezjani.

 

Seveda v marcu nismo samo rekrutirali novih moči in “šraufali” računalnikov, temveč smo jih kar nekaj tudi oddali. Osrečili smo 16 mladih, ki so prejeli skupaj 10 računalnikov, od tega 3 prenosne. Oddajanja računalnikov smo se lotili bolj organizirano, tako da jih sedaj nekajkrat na mesec naberemo večje število in jih nato razvozimo po Sloveniji.

Eden od treh oddanih prenosnih računalnikov v marcu.

Eden od treh oddanih prenosnih računalnikov v marcu.

Tudi naši prijazni donatorji niso lenarili ta mesec. Donirali so nam 5 računalnikov, od tega 1 prenosnik in še nekaj dodatne računalniške opreme. Zbrali smo tudi 25 € vaših donacij na naš bančni račun in PayPal. Hvala za podporo! Vsak evro šteje.

Kako torej naprej? Delovno, seveda. Podpreš nas lahko z delom, donacijo računalnikov ali odslužene računalniške opreme, z nakazilom kakšnega € in s širjenjem vesti o našem delovanju. Ni da ni. ;)